Vi søker ny Senior Fullstack Utvikler

May 23, 2017
Nytt fra Nabobil.no

Nabobil.no har siden oppstart i september 2015 opplevd en enorm vekst og har i dag 80.000 registrerte brukere og mer enn 4.000 biler til leie. Vi trenger flere flinke folk for å videreutvikle tjenesten. Er du vår nye Senior Fullstack Utvikler?

Våre utviklere har bygget Nabobil fra bunnen, med API'er, abstraksjoner og klienter for å løse utfordrende problemer. Både web-, iOS- og Android-klienten er utviklet internt.

Vi verdsetter en sterk utviklerkultur og tror at dette er nøkkelen til å bygge et fantastisk selskap og produkt. Vi har en effektiv tradisjon med kontinuerlige code reviews, daglige standups og ukentlige sprinter. Vi leter stadig etter det beste abstraksjonsnivået, slik at vi kan fortsette å være effektive selv om kompleksiteten og produktets omfang øker. Vi produksjonssetter ny kode så og si daglig.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • B.S., M.S., eller Ph.D. i systemutvikling
  • Du er et utviklertalent
  • God kjennskap til Ruby, Rails, Javascript/ES2015, React og evnen til å lære raskt
  • God erfaring med webapplikasjoner, databaser og distribuerte systemer
  • Du er glad i å lære og lære bort ny kunnskap, og du trives godt i team

Det er et stort pluss om du har erfaring innen maskinlæring, men ikke et krav.

Nabobil.no vokser kraftig og vi har store planer for fremtiden. Nå har du muligheten til å bli med på en unik og lærerik reise sammen med unge, faglig sterke og hyggelige kollegaer som har det moro på jobb!

Oppstart: sommer/høst 2017.

CV og enkel søknad sendes til christian@nabobil.no. Legg gjerne ved referanser til Github eller prosjekter du har laget.

Annen teknologi du vil møte hos oss: React Native, GraphQL/Relay/Apollo, ESLint, Flow, Crystal, ElasticSearch, Postgres, Docker og git.

Christian Hager

Christian er teknologisjef og gründer i Nabobil.no.

Relaterte Innlegg