Er du på flyttefot om dagen?

August 21, 2018
Kjekt å vite

I disse dager er det mange som er på flyttefot. Noen har kanskje kjøpt sin aller første leilighet, noen skal oppgradere til noe større, flytte ut av byen eller til en ny by for studere. Uansett, så kan vi hjelpe deg å gjøre jobben litt enklere og billigere.

Varebil i ditt Nabolag

For å gjøre flyttejobben så enkel som mulig er det som oftest lurt å leie en stor bil og aller helst en varebil. På Nabobil.no finner man varebiler i alle størrelser og prisklasser. De minste og rimeligste starter på rundt 400 kr dagen. Husk at jo større bil du har jo færre turer trenger du å kjøre. Vi har varebiler i alle nabolag i de større byene så du slipper å kaste bort tid på å reise langt avgårde for å hente bilen.

Ford Transit, den perfekte flyttebilen

Pakk smart og sikkert

For å få mest mulig ut av bilens lasterom og sørge for at ikke noe blir ødelagt på veien er det viktig å pakke smart og sikkert. Her har du noen tips:

  1. Lag en plan før du begynner
  2. Legg de store og tunge tingene nederst
  3. Sørg for å fylle opp innerst i lasterommet først
  4. Beskytt møbler etc med tepper eller bobleplast
  5. Sørg for at ekser og annet står støtt slik at det ikke velter under kjøring
Bruk tid på å pakke bilen

Kjør forsiktig

De fleste av oss er ikke vant til å kjøre en stor og tung varebil, derfor er det lurt å være litt ekstra forsiktig. Husk at du mest sannsynlig har med deg dyrebar last og at man bør unngå brå bevegelser. Ta deg god tid, spesielt ved ved parkering så slipper du noen ubehagelige overraskelser.

Lykke til!

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg