Elektrisk Jaguar for en helg

March 6, 2019
Leietakere

På Nabobil.no har du tilgang til et bredt utvalg spennende biler. Biler som en kanskje ikke har anledning til å eie eller lease selv.

Mange som av de som leier bil hos Nabobil.no er opptatt av bil, men alle kan ikke eie drømmebilen. Da er det godt at det finnes noen som er villig til å dele på bilen du ønsker deg!

I høst dukket de første elektriske Jaguarene opp i Norge, og ikke lenge etter var den også på plass på Nabobil.no. Der ligger den nå tilgjengelig for alle som har 1 950 kroner, som foreløpig er døgnprisen på en Jaguar i-Pace. Og en ting er sikkert; det er langt billigere enn å eie en.

Bybil til hverdags, Nabobil til spesielle anledninger

Sasan har brukt Nabobil.no i flere år. Han eier selv en Renault Zoe, en bil som kan ha sine begrensninger.  

- Det er veldig praktisk å kunne leie en større og sterkere bil for anledningen, sier Sasan, som blant annet leier bil når han skal handle eller transportere større ting.

Sasan kan fortelle at denne situasjonen ble reddet av Nabobil.no etter kun 30 minutter..

Elektrisk til hytta

Sasan var en av dem som hadde gledet seg til å prøvekjøre den elektriske utgaven av Jaguar, og var storfornøyd med opplevelsen.

- Det er en helt fantastisk bil! Jaguar kan sakene sine. Alt var perfekt ned på minst detalj, forteller Sasan entusiastisk, og understreker at de kom seg frem til hytta uten problemer.

- Jeg har kjørt mange ulike biler i fjellet opp over årene, og iPace er definitivt den beste av dem alle.

Han forteller videre at ladingen gikk som en drøm, og at bilen har mer enn nok batteri for å komme seg på fjellet. Hurtigladestasjonene fungerer også godt, og ladingen er unna mens du foretar et toalettbesøk.

Marzieh og Sasan byttet ut sin egen Renault Zoe med Jaguar for en helg

Kan leie bil på farten

Sasan er en ivrig leietaker på Nabobil.no og mener man kan finne bil for en hver situasjon. Han understreker at bilene med nøkkelfri åpningsteknologi gjør leieforholdet enda enklere.

- Jeg orker ikke leie bil hvis jeg må langt avgårde for å hente den og så måtte fylle ut ulike papirskjemaer først. Med Nabobil slipper jeg dette, og det å leie bil blir plutselig noe du gjør på farten, avslutter han.

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg