Nabobil utsetter overgangen til ny bildelingsplattform

March 16, 2020
Nytt fra Nabobil.no

Med bakgrunn i utviklingen av koronaviruset de siste dagene har vi dessverre sett oss nødt til å utsette lanseringen av vår nye bildelingsplattform, Getaround.

Det å lansere en helt ny plattform (som i utgangspunktet skulle være en gladmelding) under en pandemi føles rett og slett helt feil. Nabobilplattformen vil derfor fortsette som før inntil videre.

COVID-19 vett og bildeling fremover

Nabobil og resten av Norge er i en helsemessig og økonomisk krise. Smittevern og dugnad er derfor helt nødvendig i denne tiden. For å beskytte leietakere og utleiere mot spredningen av COVID-19, oppfordrer vi alle til å følge nye retningslinjer for helse og sikkerhet.

Har du som leietaker symptomer?

Dersom du som leietaker har symptomer, finnes det klare råd fra Folkehelseinstituttet om at du bør holder deg hjemme. Vanligvis har du en kostnadsfri kanselleringstid på opp til 24 timer før turen starter. Du kan lese mer om våre kanselleringsvilkår i hjelpesentret vårt.

Har du som utleier symptomer?

Dersom du som utleier har hatt eller har symptomer på korona oppfordrer vi til å blokkere utleie av bilen i kalenderen din. Har du allerede inngått leieforhold må disse kanselleres. Dette kan du gjøre på Nabobil.no eller ved å kontakte kundeservice.

Generelt sett er det lurt å tilrettelegge for god dialog med hverandre fremover hva gjelder god hygienepraksis når vi deler bil.

Nabobil tar dette på alvor

Nabobil-teamet jobber for tiden hjemmefra og tar myndighetenes oppfordring på høyeste alvor. Vi er imidlertid like tilgjengelig og behjelpelig som alltid.

Takk for at du bidrar til å redusere smittefaren. Vi skal komme oss igjennom dette, og holder dere løpende orientert med tiltak og eventuelle endringer. Ta vare på hverandre og ikke nøl med å ta kontakt dersom du skulle ha noen spørsmål.

Kontaktinformasjon:

Kontaktskjema

Telefon: 21405878

Marthe Berner

Marthe er markedskoordinator i Nabobil.no

Relaterte Innlegg