Vi har 100000 brukere!

August 21, 2017
Nytt fra Nabobil.no

Mandag 14. august, knappe måneden før Nabobil.no feirer to år, rundet vi den nette sum av 100.000 brukere.

Som seg hør og bør ble det feiret med marsipankake og stormende jubel. Vi tok naturligvis kontakt med brukeren som gjorde at vi bikket over den for oss, magiske grensen.

- I all hovedsak ønsker jeg å ha enkel tilgang til leie av bil når det er nødvendig. Samtidig som jeg ønsker å leie ut selv i fremtiden, sier Kristian Holte, da vi spør hvorfor han valgte å registrere seg på Nabobil.no.

‍Kristian Holte er Nabobilbruker nummer 100000

Venner og bekjente anbefalte tjenesten

Det gleder Nabobil.no at Kristian har hørt om tjenesten gjennom venner og bekjente som både leier ut, og leier bil på plattformen. Han kan også fortelle at han i løpet av sommeren har plukket opp noen av reklamekampanjene vi har gjort i Oslo.

I Nabobil.no feirer vi hver eneste bruker som kommer til plattformen, men 100.000 er selvsagt spesielt. Samtidig må vi utfordre Kristian litt - hva har holdt ham igjen i snart to år?

- Jeg har bil selv, og er ikke avhengig å leie i hverdagen, så jeg benytter Nabobil til andre formål, som flytting og når det skal ryddes i garasjen. Det er nok årsaken til at jeg har registrert meg så sent, forklarer han seg.

Forklaring godkjent. Kristian har foreløpig en firmabil som han ikke kan fremleie, men lover å leie ut sin neste bil på Nabobil.no. Han er glad i delingstjenester og av andre tjenester har han blant annet brukt Airbnb.

Optimistisk om fremtiden

- Jeg tror Nabobil.no vil ha en positiv utvikling i tiden fremover og håper dere vil tilby nye, spennende og innovative tjenester, sier Kristian.

På spørsmål om hvor mange brukere han tror vil følge etter det neste året har han også gjort seg noen tanker.

- Tatt i betraktning at jeg er bruker nummer 100000 og dere snart fyller to år, vil jeg anta at dere ligger et sted mellom 125-160000 brukere om et år.

Temaet i Nabobil.no er nok enda mer optimistisk , uten at vi skal si så mye mer om det akkurat nå.

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg