Når inntekten på bilen finansierer utdanningen på BI. Og vel så det!

November 13, 2019
Utleiere

Marianne og samboeren har vært aktive utleiere siden 2016. De eier nå 3 biler som leies ut hyppig på Grunerløkka i Oslo. 

-Inntjeningen var så bra på bil nummer èn, at vi med tiden kjøpte to nye biler. Nå har vi en bybil, en varebil og det siste tilskuddet - en familiebil. 

Marianne og samboeren har nemlig akkurat blitt en familie på tre og forteller at den ekstra inntekten kommer godt med. 

Tar en mastergrad til 90.000 kr i året 

I tillegg til å være nybakt mamma tar denne superdama en master i Management på BI. Hun forteller at leieinntektene står for finansieringen.

-Inntekten fra Nabobil dekker hele masteren min, og vel så det. Nabobil har definitivt vært en positiv opplevelse for meg og familien min. 

Tjente over 15.000 kr på en måned

Vi spurte Marianne om hun ville røpe hva man kan tjene på en god utleiemåned. 

- Ingenting slår august 2019. Da hadde vi nettopp fått installert nøkkelfri åpningteknologi i varebilen vår, og vi tjente over 15 000 kr!! Etter dette ga vi bilen navnet; “Johnny Cash” ler hun. 

Hun påpeker at dette var en eksepsjonelt god måned og at det kan variere.

-Det er ofte rundt jul, påske og sommertider at pågangen og inntjeningen er størst.  Men i snitt tjener vi kanskje et sted mellom fem og syv tusen kr per bil. 

Nøkkelfri 

Marianne opplever stor forskjell på tiden før og etter det gikk ann å åpne bilen med appen og anbefaler alle som leier ut biler å benytte seg av dette. 

-Det er rett og slett mye enklere å leie ut når man slipper å møte leietaker fysisk for å overrekke nøkkelen. Dessuten merker vi at etterspørselen har økt på bilene våre. Noe som tyder på at leietaker føler det samme.

Videre forteller Marianne at teknologien gjør det mulig å leie ut bilen mens hun selv er på skolen, jobb eller ferie. Samtidig slipper hun å bruke tid på å svare på forespørsler siden bilen kan bookes direkte. 

Hva betyr dette i praksis?

-Alt jeg trenger å gjøre er å oppdatere kalenderen min og vipps så er bilen tilgjengelig for utleie i det tidsrommet jeg har satt. For leietaker betyr dette at de kan booke, åpne og kjøre av gårde når de trenger det. For meg betyr det mindre jobb og mer tid til andre ting, samtidig som jeg har kontroll på når jeg har bilen for meg selv.

Les mer om Nabobil Uten NøkkelMarthe Berner

Marthe er markedskoordinator i Nabobil.no

Relaterte Innlegg