Gjorde bildeling til deltidsjobb da han ble permittert

October 27, 2020
Utleiere

Da Norge stengte ned i mars var det mange som opplevde å bli permittert. En av dem som ble rammet var Christoffer.

Det er ikke veldig mange som bestemmer seg for å gjøre større investeringer i en permitteringssituasjon. For Christoffer derimot, ble investeringen i biler en kjempemulighet.  

- Da jeg ble permittert tenkte jeg at det å leie ut biler kunne være en fin inntektskilde mens jeg ventet på å komme tilbake i jobb, forteller Christoffer.

Christoffers inntektsanalyse forsvarte investeringen i tre varebiler

Han ble tipset av en venn som har leid ut bil på Nabobil med stor suksess.

- Jeg gjorde en kjapp inntektsanalyse før jeg bestemte meg for å bruke noen oppsparte midler på å kjøpe tre biler.

Nøkkelfri åpningsteknologi gjør det håndterlig med flere biler

Christoffer fikk installert Nabobil Uten Nøkkel-teknologi i alle bilene og publiserte de på plattformen. Han mener selv det har vært relativt lite jobb med å leie ut bilene.

- Nabobil Uten Nøkkel gjør alt mye enklere, jeg slipper blant annet å møte leietakere fysisk for å overlevere nøkkel! Han forteller videre at han har leid ut til alt fra turister til naboer som skal flytte.

- Jeg har tre varebiler som passer utmerket til ulike flyttemål. I tillegg har en personbil som leies ut til folk som skal småærend eller på ferie, forteller han

Christoffers varebiler har blitt populære når folk i nabolaget skal flytte

Drømmer om større bilpark

Etter over 40 leieforhold hevder Christoffer at alt foreløpig har gått knirkefritt. Han er tilbake i jobb 50 % , men kommer ikke til å slutte med utleie av bilene.

- Målet er å ha en større sidebusiness med flere biler på plattformen avslutter han.

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg