Sightseeing med nabobil i Nordland

April 12, 2019
Utleiere

Eva leier ut bilen sin i Bodø, der markedet for bildeling er langt bedre enn man først ville ha trodd.

- Leietakerne er veldig varierte, begynner Eva. Det er studenter, forretningsfolk, flypersonell som har tid til en rundtur, eller folk som skal besøke venner og familie i Bodø eller nabokommunene. I tillegg er det mye turister som skal til Lofoten.

God reklame for Bodø og omegn

Eva trives med bildeling og leier ut sin Honda Jazz til både Bodøværinger og tilreisende.

Av den grunn er etterspørselen kanskje aller størst i ferier og i forbindelse med langhelger, men for kortere turer tikker det jevnlig inn forespørsler.

- Det er fint å bidra til at studenter og ungdom i militæret kan få sett seg litt om! Og ikke minst er det god Bodøreklame, legger hun til.

Eva mener potensialet for å leie ut bilen sin i Bodø er svært bra med alle de tilreisende som kommer til flyplass og ferjekai.

Holder bilen i gang

Selv er hun pensjonist og bruker bilen svært lite. Hun ser derfor mange fordeler ved å leie den ut.

- Bilen trenger å bli kjørt, særlig om vinteren. I tillegg resulterer all utleien i at jeg stort sett har full tank, sier hun.

Utleieinntektene setter hun inn på en egen konto, som kommer godt med når hun må ha bilen på service.

Leier ut bilen i påskeferien

I påsken skal Eva på familietur til Danmark, da har hun leid ut bilen en hel uke.

- Det er alltid hyggelig å leie ut bilen og jeg har ingen negative opplevelser - heller tvert i mot, jeg liker å møte mennesker, avslutter hun.

Skal du til Bodø kan du leie Evas Honda for 350 kroner dagen

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg