Bedriftskonto hos Nabobil

May 12, 2021
Nytt fra Nabobil.no

Nabobil tilbyr nå en løsning for bedrifter med ansatte som har behov for leiebil.

Bil i umiddelbar nærhet og sømløs betaling og fakturering er noen av fordelene ved å ha bedriftskonto hos Nabobil. Å opprette bedriftskonto på Nabobil koster ingenting, og arbeidsgiver kan legge til et valgfritt antall ansatte under kontoen. Den er ingen måneds- eller årsavgift og bedriften betaler kun for faktisk bruk av tjenesten.

Sømløs jobbreise

Etter å ha opprettet en konto kan du invitere de ansatte via sms for å knytte deres profil til bedriften. Ansatte som allerede har en profil på Nabobil kan benytte sin eksisterende profil. Når den ansatte booker bil i Nabobilappen vil han eller hun kunne velge å betale med bedriftskonto, og arbeidsgiver vil bli fakturer for reisen. Kvittering for leieforholdet vil gå til både den ansatte og bedriften med tydelig informasjon om hvem som har leid bilen.

Hvorfor skal min bedrift velge Nabobil for jobbreiser? 

- Bil i nærheten av der de ansatte befinner deg-  både på kontoret og hjemmekontoret

- Du kan velge blant mer enn 8 000 biler over hele landet

- Et bredt utvalg av selvbetjente biler i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Disse åpnes og låses med Nabobils app

- Den ansatte slipper å bruke tid på unødvendig papirarbeid og bilag

- Velg mellom faktura og betalingskort

En litt grønnere måte å reise på

Det er flere grunner til at bildeling er et grønnere valg enn alternativene. Å kjøre bil bidrar ikke til å redusere klimautslipp. Men gjennom å dele på den eksisterende bilparken, kjøre sjeldnere og velge elbil når du kan, så mener vi at Nabobil kan være en positiv bidragsyter til fremtidige utslippskutt. Over 20 prosent av Nabobils flåte er elbiler i alle størrelser. Å bruke elbil for jobbreiser er både økonomisk gunstig og klimavennlig, så kanskje du skal oppfordre dine ansatte til å velge elektrisk når de kan? 

Ta kontakt med oss for å sette opp en konto

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg