Audi A3 søker hyttefolk

March 22, 2017
Utleiere

Når Linn Okkenhaug ikke bruker den selv, leier hun ut sin Audi A3 på Nabobil.no slik at andre kan ha glede og nytte av den. Bilen har både skiboks på taket, quattro firehjulstrekk og piggdekk, og er derfor et populært leieobjekt for folk som skal til fjells i vintersesongen. Foreløpig har hun 30 leieforhold bak seg.

- Jeg har bare positive opplevelser rundt utleie. Folk er så hyggelige, ordentlige og positive i tilbakemeldingene sine. Det er flere som er overrasket over at bilen er «sprek» og er drivstoffgjerrig, forteller hun.

Det er bare å leie ut! 

Linn forteller videre at hun er veldig fornøyd med tjenesten, og føler seg trygg på at Nabobil.no vil ordne opp dersom uhellet skulle være ute.

- Appen er enkel og oversiktlig å bruke og jeg har bare positive opplevelser med å leie ut. Det er veldig trygt å ha Nabobil.no i ryggen dersom noe skulle skje. De sørger for at alle forsikringer og dokumentasjoner er i orden. Skulle det oppstå problemer er jeg veldig trygg på at Nabobil.no håndterer det på beste måte. Det er bare å leie ut, avslutter hun.

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg