Fikk NAF-medlemskap av svigermor

May 30, 2017
Utleiere

Grunnet kostnadene forbundet med å ha bil valgte Amund (37) i flere år å klare seg uten. Godt plassert midt på Grünerløkka var det vanskelig å forsvare utgiftene forbundet med å eie egen bil.

Bilen dekker egne faste kostnader

- Stort sett trenger jeg bil bare noen helger i måneden, til hytteturer og familiebesøk. Da jeg likevel valgte å kjøpe bil, la jeg den raskt ut på Nabobil.no. På den måten får jeg dekket de fleste faste utgiftene, og det ser ut som om jeg i tillegg skal kunne tjene litt på ordningen. Det ser i hvert fall lovende ut så langt, forteller han.

Amund forteller at han kun har hatt positive opplevelser i forbindelse med utleie og at han treffer på mange hyggelige leietakere.

- Jeg har ikke oppdaget noen skader, og jeg har inntrykk av at forsikringen fra IF Skadeforsikring er solid, og sikrer utleier på en god måte.

Og hva skal folk med bilen til Amund? Jo, det går i hyttetur, Sverigetur og IKEA-turer.

NAF-medlemskapet en trygghet

- Det er mest utleie for helgeturer eller dagsturer, men folk bruker den til mye forskjellig. Jeg vet at bilen blant annet har vært i et bryllup i Sverige, mens andre ganger skal folk flytte eller besøke familie utenbys.

Da Amund kjøpte bil gikk det ikke lang tid før han fikk NAF-medlemskap i gave av sin svigermor.

- Hun syntes nok det var en ekstra trygghet når jeg var ute på veien med hennes datter og barnebarn, avslutter han.

Her kan du leie Amunds Volvo.

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg