6 gode grunner til hvorfor du skal leie ut bilen din på Nabobil.no

July 14, 2020
Kjekt å vite

Hvert år betaler vi nordmenn  tusenvis av kroner i avgifter, forsikring, vedlikehold, parkering, drivstoff og bompenger. I følge tall fra opplysningsrådet for veitrafikken (OFV), koster det faktisk nærmere 100 000 kr i året å eie bil når vi regner med det hårreisende verditapet. Likevel står bilen vi eier mye stille

I følge Transportøkonomisk institutt står privatbilen stille hele 95% av tiden. Det betyr at én bil har potensialet til å dekke mange behov - som igjen betyr at antallet biler kan reduseres dramatisk. 

Bildeling: en vinn-vinn-vinn

Ikke bare er bildeling et godt bidrag til miljøet og et smart alternativ til de uten bil, men også for lommeboka til de som eier.

Over 7000 nordmenn over hele Norge har valgt å leie ut bilen sin til naboen- og det med gode grunner.

Under finner du seks gode grunnene til hvorfor de leier ut bilen sin på Nabobil.no

1. Det er lønnsomt! 

Du kan tjene mellom 5 000 - 20 000 kroner på bilen din i måneden. Med Nabobil kan du med andre ord tjene istedenfor å tape penger på bilen din. La Marianne overbevise deg. Les hvordan hun finansierte masteren sin på BI - og vel så det, med leieinntektene fra Nabobil.no.    

2. Det er fleksibelt! 

Du er din egen sjef og styrer selv når du vil leie ut bilen din. I nabobilappen har du en kalender hvor du enkelt kan administrere når bilen din er ledig eller utilgjengelig. 

3. Det er grønt! 

I tillegg til å være en hverdagshelt for naboene dine er du med på det grønne skiftet. I følge transportøkonomisk institutt kan én delt bil fjerne 12 privatbiler fra veiene. Det er ikke småtteri.

4. Det er trygt! 

Forsikring fra If skadeforsikring er inkludert i leieprisen og følger automatisk med i alle leieforhold for både leietaker og utleier. Hvis det skjer en skade, så dekkes bilens verdi, opptil kr 1 000 000,- Ingen egenandel for utleier.

Her låses bilen opp bare ved et enkelt trykk på mobilen

5. Det er enkelt! 

Nabobil tilbyr installering av nøkkelfri åpningsteknologi, noe som gjør at du ikke trenger å bruke tid på å møte leietaker for å overrekke nøkkel. Bilen kan enkelt låses opp med nabobilappen når leieforholdet starter. 

6. Det er genialt! 

Bilen vil i praksis finansiere seg selv.

Marthe Berner

Marthe er markedskoordinator i Nabobil.no

Relaterte Innlegg