5 stjerners utleier

January 16, 2018
Utleiere

I juli 2016 registrerte Niklas seg på Nabobil.no hvor tanken var å leie biler via plattformen. Vi tok en prat med Niklas som per dags dato er en topputleier, og kan imponere med hele 5 stjerner rating, 100% i svarprosent og kun 30 minutter responstid. 

- Første gang jeg hørte om Nabobil.no var via reklame, og jeg tenkte umiddelbart at dette var en kjempegod idé. På den tiden hadde jeg ikke bil selv, og registrerte meg med tanke på å leie en bil.

Videre forteller Niklas at han på et senere tidspunkt flyttet til Oslo, og det var da han kom inn på tanken om å kjøpe seg sin egen bil. 

 - En venn av meg hadde leid ut varebilen sin på Nabobil.no og han hadde bare gode opplevelser. Det inspirerte meg til å gjøre det samme. Jeg kjøpte derfor en varebil ettersom at den er anvendelig, drivstoffgjerrig og perfekt for utleie.

‍Niklas er en av Nabobils topputleiere

Fant suksessoppskriften

Siden den gang har det ramlet inn med forespørsler om å leie varebilen, som igjen har ført til hele 71 utleieforhold. 

Vi er fortsatt nysgjerrige og lurer på hva som ligger bak suksessoppskriften? 

- Jeg tror det er nyttig å leie ut en varebil, ettersom den er anvendelig til flere ting. Den kan både brukes til flytting og IKEA-turer, langturer hvor man skal frakte mye utstyr både om sommer og vinter, og vanlig kjøring så lenge man er to personer. Kjæresten min og jeg bruker den ofte til å besøke familie, mens det virker som at leietakerne bruker den mest til flytting og shopping. De som leier bilen kan også sette fra seg sin egen bil inne i garasjen hvis de har behov for det.

Niklas forteller videre at han er veldig fleksibel på henting og levering av bilen og han er opptatt av at prisen skal være fornuftig. Han påpeker også at det er viktig å ha en god dialog med alle som leier bilen hans, og at han er fleksibel hvis noe skulle dukke opp. 

Viktig å sette seg inn i tjenesten

Avslutningsvis spurte vi Niklas om hadde noen tips til andre som har lyst til å leie ut bilen sin på Nabobil.no, men som fortsatt ikke har lagt den ut? 

- Hvis man lurer på om man skal leie ut, kan et tips være å lese FAQ på Nabobil.no. Det er lettere å komme i gang hvis man er trygg på hvordan det gjøres, og når man vet at bilen er i trygge hender hos Nabobil under utleie. Hvis man tar steget mot å leie ut, er det viktig å være service-innstilt. Ha en ren bil, vanlige fasiliteter og huske at god service avler gode leieforhold.

Kloke ord fra en klok mann, mener nå vi. Vi takker Niklas for en fin prat og ønsker han lykke til med videre utleie! 

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg