17 strender med blått flagg i Norge

June 4, 2018
Reiseblogg

Strandtur med vind i håret

Få ting er varmere enn en stappfull buss på vei ut fra byen en fin sommerdag. Hvorfor ikke leie en kabriolet fra Nabobil til strandturen?

Med en leiebil kan du ta med venner, familie eller kjæresten til din favorittstrand, eller dra på utflukt for å utforske helt nye strender som ligger litt utenfor allfarvei.

Legg strandstolene, solkremen og volleyballen i bagasjerommet. Et stort pledd og nok drikke er også lurt å ha med. Deretter er det bare å sette kursen mot havet. Med bil er det dere som bestemmer akkurat når dere skal dra, og hvor lenge dere skal bli værende. Hvis stranden allerede er full når dere kommer frem er det jo bare å kjøre videre til neste?

Etter noen timer i solen kan dere ta bilen til nærmeste spisested for en litt finere lunsj enn den du hadde fått med deg i strandbagen.

Flotte norske strender

Så langt er 17 strender i Norge tildelt Blått Flagg, ifølge NRK. Dette tildeles strender, marinaer og båtmiljøer som oppfyller krav til vannkvalitet, renhold, fasiliteter og informasjon. Det er den internasjonale organisasjonen Foundation for Environmental Education (FEE) som står bak utdelingen.

De ansvarlige for strendene i både Asker og Moss kommune sier til NRK at de legger ned mye arbeid for å få strendene godkjent. Strendene i Norge kan altså være like fine som de du finner i andre land!

Sjekk gjerne vanntemperaturen, hos for eksempel yr.no, ved flere strender før dere drar. Kjør dit det er varmest!

Solfylt kjøretur

Solkrem
Husk solkrem!

Nabobil har kabrioleter i flere størrelser og prisklasser. Fra noen få hundrelapper for en to-seter til et par tusen kroner for en premium-bil med sterk motor. Dette er den perfekte måten å reise på om sommeren! Bare husk å smøre på solkremen FØR bilturen. Husk også at kabrioleter er svært populære på varme sommerdager. Bestill tidlig!

Et siste tips – Det aller viktigste er å ikke stresse på strandturen. Med Nabobil-appen blir henting og levering av bilen raskt og enkelt, slik at dere får mest mulig tid ved vannkanten.

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg